Om du vill börja hos oss

Om du vill börja i någon verksamhet på Samordningsförbundet Insjöriket så finns det flera sätt, ett sätt är att du tar kontakt med din handläggare på Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, den kommunala verksamheten i din kommun (t.ex. socialtjänsten, funktionshinderverksamheten eller den som hjälper dig på din skola) för att få hjälp. Har du en läkarkontakt kan du även fråga hen om hjälp.

Ett annat sätt är att du tar kontakt med oss själv via det här formuläret och svarar på frågorna om vad du behöver hjälp med.

När vi har fått informationen kommer vi att kontakta dig till ett möte där vi pratar mer med dig om vad du behöver för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Titta gärna under rubriken Våra aktiviteter, där ser du vilka verksamheter vi har.

Lever du i en oschysst relation?
Är du mellan 15-20 år och funderar på om du lever i en oschysst relation så surfa in på www.ungarelationer.se. Där kan du chatta med de som jobbar där. Du får vara anonym. Det finns även information om våld i relationer, om du är utsatt för våld, om du utsätter någon för våld, om du känner någon som utsätter eller blir utsatt för våld samt vad som klassas som våld.

Vill du veta mer om sex, hälsa och relationer?
Då kan du surfa in på www.umo.se. Det är en webbplats för alla mellan 13-25 år. Där kan du hitta svar på frågor om sex, hälsa och relationer. Sveriges alla regioner är med och betalar för UMO.

Kontakt

 • Förbundschef

  Annika Ruys-Hagberg
  E-post
  Mobil: 076-134 22 78

 • Biträdande förbundschef

  Melina Myrbäck
  E-post
  Mobil: 070-262 84 72

 • Insjöriket

  Brogatan 16
  431 30 MÖLNDAL