Aktiv Lerum

Ingen aktivitet sker för tillfället pga de nya riktlinjerna kring den rådande pandemin. Det går dock bra att anmäla intresse för uppstart av aktivitet under 2021. Kontakta Håkan om intresse finns.

Aktiv Lerum är till för dig i åldern 16-64 år som vill öka arbetsförmågan eller förkorta/undvika sjukskrivning med hjälp av fysisk aktivitet på gym.

Känns steget för stort? Då går det bra att till en början bara komma och säga hej, se dig om i lokalen, bekanta dig med fysioterapeuten och sitta ned och ta en kopp kaffe. Prata ihop dig med Håkan och diskutera vad som passar bäst att börja med.

Träningen, som är kostnadsfri, gäller två tillfällen i veckan, under 8 veckor, då du tränar på gymmet tillsammans med Håkan som hjälper till och stöttar dig i din träning. Det sker ingen medicinsk behandling utan i träningen har Håkan en vägledande roll.

Nedan finns aktuell information. I mån av plats tar Aktiv i Lerum även emot deltagare från kommunerna Mölndal, Partille, Härryda och Alingsås. Ingen remiss behövs.

Lerum Vattenpalatset, Actic Gym tisdagar och torsdagar mellan kl.10-12. Anmälan sker genom att kontakta fysioterapeut Håkan Peterson, 010-435 90 10. Telefontid kl. 8.00-9.30.

Kontakt