Aktiv

Aktiv finns nu endast i Lerum

Aktiv Lerum är till för dig i åldern 16-64 år som vill öka arbetsförmågan eller förkorta/undvika sjukskrivning med hjälp av fysisk aktivitet på gym.

Känns steget för stort? Då går det bra att till en början bara komma och säga hej, se dig om i lokalen, bekanta dig med fysioterapeuten och sitta ned och ta en kopp kaffe. Prata ihop dig med Håkan som är fysioterapeut på Aktiv Lerum och diskutera vad som passar bäst att börja med.

Träningen, som är kostnadsfri, gäller två tillfällen i veckan, under 8 veckor, då du tränar på gymmet tillsammans med Håkan som hjälper till och stöttar dig i din träning.

Du får prova på det mesta som finns inom gymmets väggar i dialog med Håkan. Det sker ingen behandling utan ses mer som friskvård.

Nedan finns aktuell information om Aktiv i Lerum. I mån av plats tar Aktiv i Lerum även emot deltagare från kommunerna Mölndal, Partille, Härryda och Alingsås. Ingen remiss behövs:

Lerum Vattenpalatset, Actic Gym tisdagar och torsdagar mellan kl.10-12. Anmälan sker genom att kontakta fysioterapeut Håkan Peterson, 010-435 90 10.

Verksamhetsansvarig Aktiv
Monia N Sarenstrand
monia.sarenstrand@partille.se
073-558 27 93

Kontakt

 • Tf förbundschef

  Annika Ruys-Hagberg
  E-post
  Mobil: 076-134 22 78

 • Tf biträdande förbundschef

  Melina Myrbäck
  E-post
  Mobil: 010-487 12 93

 • Insjöriket

  Brogatan 16
  431 30 MÖLNDAL