Aktiv – Lerum

Ingen aktivitet sker för tillfället pga de nya riktlinjerna kring den rådande pandemin. Det går dock bra att anmäla intresse för uppstart av aktivitet under 2021. Kontakta Håkan om intresse finns.

Aktiv är till för dig i åldern 16-64 år som vill öka arbetsförmågan eller förkorta/undvika sjukskrivning med hjälp av fysisk aktivitet på gym.

Känns steget för stort? Då går det bra att till en början bara komma och säga hej, se dig om i lokalen, bekanta dig med fysioterapeuten och sitta ned och ta en kopp kaffe. Prata ihop dig med den fysioterapeut som finns i den kommun som gäller för dig och diskutera vad som passar bäst att börja med.

Träningen, som är kostnadsfri, gäller två tillfällen i veckan, under 8 veckor, då du tränar på gymmet tillsammans med fysioterapeuten som instruktör.

Du får prova på det mesta som finns inom gymmets väggar i dialog med fysioterapeuten. Det sker ingen behandling utan ses mer som friskvård.

Nedan finns aktuell information om var Aktiv finns i våra kommuner, på vilka tider du kan träna samt vem du kontaktar (ring eller maila) vid intresse, ingen remiss behövs:

Lerum Vattenpalatset, Actic Gym tisdagar och torsdagar mellan kl.10-12.

Anmälan: Kontakta fysioterapeut Håkan Peterson, 010-435 90 10. Telefontid kl. 8.00 – 9.30.

Kontakt